CombiTents® är de mest flexibla partytälten på marknaden

CombiTents® partytält är eleganta och flexibla.

CombiTents® partytält från Dancover gör det möjligt att skala eller justera partytältet så det alltid passar antalet gäster du vill bjuda in. Det är helt enkelt en lysande lösning, eftersom du oftast inte vill bjuda in samma antal gäster för olika händelser såsom ett dop eller ett 50-årsjubileum. Denna flexibilitet gör det mycket lättare att välja nästa partytält när du vill investera i ett högkvalitativt partytält. Med CombiTents® partytält uppdelat i sektioner, kommer du alltid att ha tillräckligt med utrymme när du behöver mycket utrymme eller när du behöver ett mindre partytält. Du monterar bara antalet sektioner som du behöver för händelsen i fråga. Man kan säga att med CombiTents® partytält får du upp till sex partytält till priset av ett!

CombiTents® - partytält, en briljant lösning som bygger på många års erfarenhet.

CombiTents® partytält är resultatet av 10 års erfarenhet av partytält för både privatpersoner och proffs. Denna erfarenhet och kunskap har lett till utvecklingen av ett enkelt men effektivt system. Ett system som ger dig möjlighet att ha den exakta storleken på partytältet du behöver för alla tillfällen. Innan CombiTents®, var du tvungen att välja en viss storlek på partytält inför en händelse. I framtiden kan du få problem när du ska vara värd för en händelse och partytältet är för stort eller för litet. Med CombiTents® partytält från Dancover, är ditt partytält så flexibelt att du alltid har rätt storlek på partytältet oavsett om du vill bjuda in 20 eller 100 gäster.

CombiTents® partytält är helt enkelt en logisk lösning.

CombiTents® partytält är en mycket logisk och självklar lösning på välkända problem med partytält som du vanligtvis möter. Detta problem är när du har ett partytält, men antalet gäster du har varierar från event till event. Lösningen på detta problem är ganska enkel; sektioner. Genom att välja ett partytält uppdelat i sektioner kommer du att ha den mest flexibla lösningen på marknaden, som alltid kommer att matcha dina behov och antalet gäster. Det tar lite tid att montera ett stor partytält, så det kan ofta hända att du väljer att inte montera det om ni inte ska vara så många. Men med CombiTents® monterar du endast det antal sektioner du behöver. Brilliant må vara ett stort ord, men partytältet uppdelat i sektioner har visat sig vara väldigt användbart för många.