Racing tält/Pit tält

Racing tält är perfekta för att skapa positiv uppmärksamhet.

Racing tält från Dancover ger dig ett bra skydd mot solens farliga UV-strålar när du måste vara utomhus i flera timmar, exempelvis i samband med de flesta typer av motorsporter. Deltar du i evenemang som exempelvis rally, speedway, motocross, go-cart eller racing? Då måste du vara nära banan i flera timmar, och då kan solen vara för varm och farlig för din hud. Även när vädret är dåligt, kan ett racing tält ge dig perfekt skydd mot regn och vind.

Racing tält är flexibla och enkla att ställa upp.

Racing tält från Dancover är så enkla att montera att du kan ställa upp ditt tält på cirka 60 sekunder. Racing tält är samtidigt enkla att transportera och förvara. De levereras i en praktisk transportväska som gör det enkelt för dig att ta med ditt racing tält vart du än måste åka för att tävla. Racing tält finns i mer än 1230 olika kombinationer – då det gäller storlekar, färger och utföranden. Det är också möjligt att få ett alldeles unikt racing tält med fullt digitalt tryck. Ett racing tält med full digitalt tryck kommer att ge dig mycket positiv uppmärksamhet på de allra flesta typer av motorsportsevenemang. Om du har möjlighet att ställa upp ett racing tält med fullt digitalt tryck, på sidan av banan eller i det offentliga området, kommer du att få en hel del uppmärksamhet – särskilt om tältet är väldigt unikt. Dessutom har du alla möjligheter att göra det extra speciellt, då du kan ha vad som helst tryckt på din racing tält - bilder, illustrationer, text och naturligtvis, din logotyp.

Racing tält med fullt digitalt tryck.

Racing tält kan verkligen se fantastiska ut med rätt design. Det finns inga gränser när det gäller dekorering av ditt alldeles egna racing tält. En sätt att gå tillväga, är att exempelvis trycka upp en stor bild av ditt lag och fordonet på hela tältets skydd. Det kommer att se imponerande ut och ser till att ditt racing tält inte bara kommer att märkas, men att besökare också kommer ihåg det efter evenemanget. Föredrar du att vara lite mer diskret? Då kanske det räcker med ett tryck med bara namnet på laget, logotypen och att teamets färger visas grafiskt. Ett elegant racing tält med detta upplägg, kommer att presentera laget på bästa möjliga sätt.

Racing tält med full digitalt tryck för både avkoppling och arbete.

Racing tält med fullt digitalt tryck fungerar perfekt när det deltagande laget vill få lite mer privatliv under evenemanget. Det rymliga racing tältet är bra då du vill ha en trevlig och torr plats där du kan förvara din utrustning och dina verktyg, eller när du behöver en plats för att utföra en del arbete på bilarna under ett evenemang. Vi rekommenderar att du väljer ett av de starka, hållbara och högkvalitativa racing tälten som vi erbjuder, så att du kan njuta av racing tältet under många racingtävlingar. Med ett högkvalitativ racing tält, får du utrymme att arbeta på exempelvis motorerna och samtidigt ha utrymme för att vila eller för att hålla ett ostört möte. Racing tält från Dancover levereras i praktiska transportväskor, vilket gör det extremt enkelt att transportera och förvara dessa flexibla racing tält.