Snabbtält FleXtents®

FleXtents snabbtält för både privatpersoner och proffs.

FleXtents snabbtält från Dancover kan ses överallt, på både privata fester och professionella evenemang. FleXtents snabbtält är resultatet av många års innovativ produktutveckling och är idag det ledande varumärket på marknaden. FleXtents snabbtält från Dancover är lätta, starka och mobila snabbtält i en professionell kvalitet. De är perfekta för både den privata och den professionella marknaden. Oavsett din roll kommer du att få ett högkvalitativ FleXtents snabbtält som du kan njuta av under en lång tid. Snabbtältet levereras i en robust transportväska som gör det enkelt för dig att transportera och förvara snabbtältet.

FleXtents snabbtält finns i över 1230 kombinationer.

FleXtents snabbtält finns i många storlekar, utföranden och färger. Du kan även välja ett snabbtält med fullt digitalt tryck, så att du kan få full uppmärksamhet vid t.ex. mässor och marknader. Uppskattningsvis kan du välja bland mer än 1230 olika kombinationer av olika storlekar, färger och former! Förutom det stora sortimentet och alla kombinationsmöjligheter, så är FleXtents snabbtält extremt enkelt att ställa upp. Med lite övning kan du sätta upp det på bara 60 sekunder! Snabbtält är inte bara enkla att ställa upp, de är också enkla att förvara, transportera och är perfekta för en mängd olika syften under hela året. När du köper ett FleXtents snabbtält från Dancover, kan du dels välja från ett imponerande sortiment, men du får även snabb leverans och enkel tillgång till professionell rådgivning på Dancovershop.com.

FleXtents snabbtält erbjuder både innovation och funktionalitet.

FleXtents snabbtält är av hög kvalitet, och är ett lätt och mobilt skydd perfekt för marknader, mässor, partyn, evenemang och mycket mer. Var du än vill ha skydd från solen eller regnet kommer detta mobila och flexibla FleXtents snabbtält väl till pass – även när ni ska vara på stranden eller ute på en picknick. Dessa många fördelar är anledningen till att FleXtents snabbtält från Dancover har blivit ett riktmärke för snabbtält över hela Europa. Den höga kvaliteten, flexibiliteten samt vår personliga rådgivning och service i samband med köpet, adderar bara till den stora populariteten av FleXtents snabbtält från Dancover. Har du frågor om vårt snabbtält? Vänligen kontakta snabbtältsexperter på dancovershop.com via telefon, e-post, Skype eller chatt.