Lagerhallar

Lagerhallar för många ändamål och olika branscher.

Lagerhallar är ett flexibelt och ekonomiskt alternativ till dyra eller permanenta strukturer såsom stålskydd och ladugårdar. Med en lagerhall från Dancover kan du ställa upp en hall med flera hundra kvadratmeter och få plats för dina maskiner eller material. De stora lagerhallarna är extremt rymliga, eftersom konstruktionen bara tar upp ett minimalt utrymme inuti hallen. Det betyder att du kan börja montera en rymlig lagerhall till ett mycket bättre pris jämfört med att bygga en permanent struktur eller hitta matchande utrymme att hyra. Med en lagerhall från Dancover får du ditt helt eget prisvärda lager på nolltid – och dessutom ett rörligt lager om du behöver flytta någon gång.

Lagerhallar från Dancover – den professionella lösningen.

Lagerhallar av starkt, hållbart stål ger dig en ställning av industriell kvalitet och styrka. Det brandsäkra och robusta PVC-överdraget för upp till 930 g/m2 tjocklek ger en extraordinär struktur som kan hantera vind och väder året runt och ger tillräckligt skydd för maskiner och material. På Dancovershop.com kan du se sortimentet av lagerhallarna av stål och PVC som du snabbt kan montera, särskilt när du har behov av att få maskiner eller något annat under ”taket” och säkert från elementen.

Lagerhallar når en mängd ändamål.

Lagerhallar kan innehålla mer eller mindre allt du behöver lagra. Några av de vanligaste funktionerna är som skydd, förvaring, lager, tillfällig ladugård och i vissa fall som ett arbetsskydd i samband med byggplatser. De större lagerhallarna och byggnaderna kommer att ha mer än tillräckligt med utrymme för både förvaring och arbete.

Lagerhallar är flexibla och ekonomiska.

Lagerhallar är flexibla, snabba att montera och kan flyttas om behov uppstår. Det är viktigt att betona att förutom funktionalitet och hållbarhet är lagerhallar i stål och PVC ett idealiskt alternativ till permanenta strukturer – både när det gäller flexibilitet och särskilt som ett ekonomiskt alternativ.

Tälthall 7,5x10x5,4m

Tälthall 7,5x10x5,4m

303 232,50 kr