Campingtält

Campingtält ger komfort ute i det fria.

Campingtält från Dancover finns i många storlekar och i olika prisklasser, beroende på vad du vill ha. Du kan välja mellan ett brett utbud av praktiska och eleganta tält. Är ni 2, 3 eller 4 personer? Då bör du välja ett av våra mindre campingtält som exempelvis något av våra pop-up tält, eller något av våra tält utformade i en tunnel-, kupol- eller iglookonstruktion. Är ni fem eller sex personer som ska campa? Då har vi även större campingtält med ytterligare plats för er utrustning och ert bagage. Vi har campingtält för dem som vill resa runt och därför vill bära på så lite som möjligt. De föredrar att nöja sig med ett mindre och lättare campingtält för att kunna njuta mer av resan. Vi erbjuder även campingtält för familjer, som behöver ett bekvämt tält med plats för bagage och där ni har utrymme att stå upp inne i tältet.

Högkvalitativa campingtält gör resandet enklare.

Campingtält ger dig en underbar känsla av frihet. Ta bara med ditt tält och det stora äventyret kan börja. Även om de flesta campare idag föredrar bekvämligheten av moderna campingplatser med moderna faciliteter, och även om du campar på en av dessa campingplatser, måste tältet uppfylla en rad krav som campare i dag förväntar sig av sina tält. Detaljer som logisk konstruktion, enkel uppställning, starka, lätta material, enkel åtkomst och bra ventilation är ofta minimikraven. Dancover erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa campingtält för alla typer av ändamål – när man bara behöver den under några nätter, för att spela i trädgården eller när hela familjen ska på en fantastisk campingsemester.

Campingtält för alla - stora som små.

Campingtält från Dancover inkluderar många välkända varumärken som Outwell, Easy Camp, Ranger och Coleman, liksom våra egna varumärken TentZing® och Flashtents®. Du får alltid valuta för pengarna och många underbara timmar i naturen, oavsett vad du föredrar. Du kanske vill ta en lång campingsemester eller så kanske du bara behöver en plats att sova på under en skolutflykt eller under en mysig weekendresa med vänner och familj. Det har blivit otroligt populärt för familjen att ta bilen och bara köra iväg med ett campingtält, och inte särskilt mycket mer, i bagageutrymmet. På så sätt kan man känna sig fri som fågeln och man kan välja bland de många campingplatser man möter på vägen. Dessutom är det en fantastisk känsla att sova i ett campingtält i naturen och vakna upp till ljudet av fågelkvitter och kanske även med en fantastisk utsikt.