Husvagnsmarkiser för campingresan

Husvagnsmarkiser för campingresan eller trädgården.

Du kan använda våra innovativa husvagnsmarkiser för mycket mer än campingsemestern. Använd det eleganta snabbtältet som en markis framför husbilen eller husvagnen – och som ett vanligt tält hemma i trädgården – eller var du än behöver ett flexibelt utrymme för skugga och skydd. Oavsett om du använder strukturen som en husvagnsmarkis eller som ett vanligt snabbtält handlar det om att få en trevlig stund att njuta av livet utomhus. Den lätta och starka strukturen är perfekt som en husvagnsmarkis där du placerar den framför din husbil, husvagn och mer när du är på semester. Vid andra tillfällen kan det unika, trapetsformade snabbtältet användas som ett vanligt tält för att koppla av eller umgås med vänner och familj i trädgården, på uteplatsen och mer. Det starka och lätta snabbtältet är perfekt för att skapa skugga och skydd mot elementen. Använd markisen för att förlänga uteplatsen, använd den som ett mellanliggande tak över uteplatsen eller som en vinterträdgård med alla sidoväggar stängda. Med denna husvagnsmarkis är alternativen obegränsade!

Husvagnsmarkiser för många ändamål och event.

Snabbtältet eller husvagnsmarkisen är stark, flexibel och lätt. Det är därför du kan ta den med dig på campingsemestern där du kan slå upp den innovativa strukturen på nolltid vid ankomst till campingen. Att ha en markis eller ett snabbtält i denna kvalitet ger dig också många andra sätt att använda den. Om du monterar alla sidoväggarna får du en stängd struktur med ett stort ljusinflöde tack vare de stora fönstren. På kvällen kan du stänga gardinerna och få lite avskildhet. Är det varmt en dag, använd markisen eller snabbtältet som en paviljong med bara takduken och inga sidoväggar. Du kommer att njuta av den trevliga skuggan och den öppna strukturen med enkel åtkomst. Det medföljande golvet i robust PVC är en annan egenskap som är värd att nämna. När du använder markisen framför din husvagn på semestern kommer du att njuta av det stora och torra extraområdet som det ger. Oavsett om du använder snabbtältet som en husvagnsmarkis eller ett snabbtält kommer golvet att ge maximal komfort eftersom det isolerar och förhindrar att fukten från marken kommer in i strukturen.

Husvagnsmarkiser är en del av det populära märket FleXtents®.

De unika och eleganta husvagnsmarkiserna eller snabbtälten är en del av vår populära tältserie FleXtents® snabbtält. Du kan välja mellan mer än 1 800 olika kombinationer om man räknar färg, storlek, form och mer. De innovativa FleXtents® snabbtälten kännetecknas av att de är flexibla, starka och justerbara. Dessutom – och som en annan viktig funktion – kan denna markis användas för många andra ändamål och event i motsats till andra husvagnsmarkiser!