Flexshelter Arbetstält

FleXshelter Arbetstält för proffs.

FleXshelter Arbetstält är en serie innovativa arbetstält och skärmlösningar för olika slags arbeten utomhus. Tre funktioner får arbetstälten och hallarna att stå ut i denna serie: Det är deras mångsidiga funktionalitet, robustheten och hållbara material samt den extremt enkla monteringen av den. FleXshelters kommer att ge effektivt skydd för de flesta utomhusuppgifter under mycket lång tid. Dessa robusta och innovativa FleXshelter Arbetstält blir snart nödvändiga när du har uppdrag och jobb att utföra utomhus.

FleXshelter Arbetstält för många branscher och uppdrag.

FleXshelter Arbetstält är ett utmärkt sätt att skydda personal mot regn och vind när man arbetar utomhus. De robusta och hållbara materialen ger dig skydd och ser till så att du kan utföra jobbet oavsett väder. Dessa högkvalitativa arbetstält har ett smeknamn – 5 sekunder tältet. Anledningen till detta smeknamn är naturligtvis att det är extremt enkelt att montera FleXshelters. Även de större och mer stabila uppblåsbara arbetstälten är riktigt snabba att installera, demontera, transportera och lagra mellan jobb.

FleXshelter Arbetstält med bärväska.

FleXshelter Arbetstält levereras med en bärväska, så de är lätta att flytta och lagra mellan jobb. När du vill montera din FleXshelter tar det bara några sekunder att ta tältet ur väskan och montera det. Dancover FleXshelters är perfekta för t.ex. kabel- och eljobb som att arbeta på switchboxar och liknande. De kommer också att göra jobbet när du behöver vara säker mot regnet för att göra ditt svetsjobb och mer.

FleXshelter Arbetstält och Säkerhetsskärmar för olyckor och event.

Serien med arbetstält består också av en säkerhetsskärm som avskärmar ett område – i samband med olyckor, händelser och VIP-arrangemang när du vill avskärma ett område och ge den skadade personen eller gästerna lite avskildhet. Du kan alltid ringa en av Dancover experterna om du har frågor om våra FleXshelter Arbetstält, våra säkerhetsskärmar eller andra artiklar på Dancovershop.com.