Partytält PRO

Partytält, kraftig professionell kvalitet.

Partytält finns i många olika storlekar och utföranden för att täcka ett brett spektrum av behov och krav. Partytält finns i hög kvalitet för privatkunder, som kommer att behöva montera och använda partytältet ett par gånger per år, och upp till professionella uthyrningsföretag där partytältet måste vara så robust att du kan montera och demontera det hela tiden. Som privat kund är du mer än välkommen att välja ett partytält i professionell kvalitet om du vill att ditt partytält är av absolut toppklass.

Partytält i professionell kraftig kvalitet.

Partytält PRO är partytält i professionell kvalitet som kommer att klara av regelbunden användning och alla typer av fester, sammankomster och evenemang såsom bröllop, konfirmationer, födelsedagar, dop, mottagningar, loppmarknader samt professionella evenemang. Med andra ord, både privatpersoner och professionella uthyrningsfirmor kommer sannolikt att kunna hitta ett partytält här.

Partytält från EventZone-serien.

Partytält i professionell kvalitet för många olika ändamål. Dancover är den ledande experten och leverantören av helhetslösningar när det gäller partytält, partytillbehör och evenemang. Vi har över 10 års erfarenhet av att utveckla och sälja partytält till både privatkunder och professionella uthyrningsföretag. Våra partytält från serien EventZone erbjuder en vacker och klassisk design samt de vackra och iögonfallande pagoda tälten med det lätt igenkännbara taket som kommer att skapa en speciell atmosfär både inuti och utanpå. Partytält i EventZone-serien i professionell och hållbar uthyrningskvalitet avsedd för frekvent montering och användning. De hållbara och kraftiga EventZone-partytälten har en robust, professionell konstruktion av lätt aluminium och en extremt stark och 100 % vattentät PVC-beläggning på tak och sidoväggar. EventZone-serien är flamskyddad och godkänd, samt möter de allmänna krav på kvalitet och hållbarhet som partytält för uthyrning måste klara av. Letar du efter ett vackert, extremt tåligt och kraftigt partytält då är partytält i EventZone-serien den perfekta lösningen för dig.