Träpaviljonger

Träpaviljonger för fantastisk stil och atmosfär i din trädgård.

Det är fantastiskt vad en elegant träpaviljong kan göra för en vanlig trädgård – eller de flesta andra platser för den delen! Att ha en träpaviljong ger dig ett perfekt ställe att dricka kaffe, läsa en bok, måla eller prata med en vän eller granne. Dancover har ett stort urval av eleganta och vackra paviljonger i olika storlekar och alla slags material från aluminium till trä. Letar du efter en klassisk paviljong i massivt trä har du kommit till rätt ställe. En vacker träpaviljong kommer att bli den naturliga fokuspunkten i din trädgård på nolltid – och den platsen där du vill vara. En träpaviljong är en underbar struktur som du kan använda under dagen såväl som på kvällen – eller under natten om du vill. Den eleganta paviljongen ger dig behaglig skugga när solen skiner och skyddar dig från fallande dagg och sval kvällsluft senare. En träpaviljong skyddar dig också mot regnet, så du kan stanna inne i paviljongen även när det regnar och lyssna på regnet som faller på taket.

Våra träpaviljonger erbjuder en fantastisk utsikt och ett underbart ljusinflöde.

Du kan välja mellan många olika trädgårdspaviljonger på Dancovershop.com. En sak som alla våra paviljonger har gemensamt är det underbara ljusinflödet som gör paviljongen lätt och inbjudande. Dörren ger dessutom enkel åtkomst och gör det lätt att förena interiören i träpaviljongen med den omgivande trädgården och mer. Öppna dörren till träpaviljongen, så blir paviljongen en del av trädgården, uteplatsen, stranden eller någon annan plats där du har paviljongen. De stora dörrarna och fönstren ser till så att du och dina gäster får en fantastisk utsikt och kan sitta väl skyddade i en ljus paviljong tack vare det fantastiska ljusinflödet. Några av våra träpaviljonger kan vara lite kompakta, men underskatta aldrig den positiva effekten som en vacker paviljong kan ha på åskådaren eller användaren. Överallt där du placerar den eleganta paviljongen kommer den att se inbjudande ut, och du och dina vänner samt familj kommer att älska att tillbringa tid i och runt strukturen.

Träpaviljonger gjorda av vackert och fast europeiskt trä.

En stor del av våra högkvalitativa träpaviljonger är byggda i massivt nordiskt trä. Träet växer jämnt i de kallare regionerna i Europa, vilket gör träet stabilt, robust och mycket hållbart. Träpaviljongen kommer att hålla länge – och ännu längre om du tar hand om det. Beställer du en av våra träpaviljonger i naturligt obehandlat trä rekommenderar vi att du använder viss träskydd för att skydda träet mot elementen. Du måste börja med att montera din nya träpaviljong. Våra paviljonger levereras normalt som en monteringsfärdig uppsättning som du själv behöver sätta ihop. Det är en uppgift för två personer eftersom träet kan vara tungt och du måste vara exakt. Börja med att läsa de detaljerade monteringsinstruktionerna. Har du frågor om träpaviljonger? Vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatt.