Kontakta oss

Kontakta oss

Om Dancover

Dancover grundades år 2003 och är ett privat aktiebolag. Som en internationell e-butik erbjuder vi ett brett urval av partytält, snabbtält, lagertält, garagetält, arbetstält, båttält, trädgårdspaviljonger, presenningar och containrar. Dessutom har vi ett brett utbud av professionella eventtillbehör och utrustning. Bland annat kan du få stabila fällbord, klappstolar, stapelstolar och bänkar. Sortimentet inkluderar golv, mattor, LED-belysning, värmare och mycket mer. Vår butik riktar sig till privata kunder såväl som proffs, främst i Europa, men vi levererar över hela världen.

Vi har kombinerat vår mångåriga erfarenhet och kunskap med högt specialiserad och dedikerad produktutveckling. Under många år har denna starka kombination gjort Dancover till det naturliga valet för tusentals glada kunder över hela Europa. Som den ledande leverantören inom många produktkategorier ligger vi i täten när det gäller kvalitet, pris och service. Vår kundtjänst är redo att hjälpa dig före, under och efter varje köp. Slutligen erbjuder vi snabb leverans året runt.
Dancover har vårt europeiska huvudkontor i Danmark. Här hittar du även våra lager. Detta system ger oss den bästa logistiken, och vi har utmärkt precision vid leverans tack vare våra olika transportörer. Med över 60 dedikerade anställda kan du alltid förvänta dig en fantastisk upplevelse när du besöker Dancovershop.com. En stor andel av dessa anställda arbetar inom försäljning och service för att säkerställa att våra kunder alltid kan hitta och beställa den produkten som de letar efter.

Vår extensiva service och personliga support i kombination med det breda sortimentet och den bästa prisgarantin är viktiga komponenter i vår snabba och stadiga tillväxt och utveckling sedan 2003. Vi lagerför och levererar majoriteten av våra många produkter från våra lager i Danmark. Det är därför vi kan garantera tillgänglighet och snabb leverans. Om du har frågor om våra många produkter eller något annat som rör Dancover, vänligen ring oss eller skicka ett mejl.

Tlf: 0770 791 800 / 0406 688 452

E-post: [email protected]

Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00

Adress:

DANCOVER A/S
Nordre Strandvej 119A
3150 Hellebæk
Danmark