Husvagnsöverdrag

Husvagnsmarkiser för att njuta av campingresan ännu mer.

Vår robusta och flexibla campingmarkis ger utrymme framför din husbil, husvagn eller liknande. Den fristående tunneldesignen har fyra fönster med gardiner, en stor ytterdörr och ett fullständigt täckningsark för badkar. Du kan använda den rymliga markisen som ett extra utrymme eller skydd som en del av din husvagn eller husbil och njuta av livet i naturen ännu mer. Markisen kan vara perfekt som ett skydd om vädret är otrevligt eller som skydd för vinden.

Extra utrymme för att njuta av livet på vägen.

Vår husvagnsmarkis ger mycket extra utrymme direkt i samband med din husvagn m.m. Skyddet erbjuder dig lite avskildhet när du är hemifrån och kanske mitt på en livlig campingplats. Den fristående tunneldesignen gör det enkelt att ställa upp markisen och ger dig plats för stolar och bord eller att sova om det är för varmt att stanna inne i fordonet. Lyktpunkten gör det möjligt att hänga en lampa i markisen. Besök Dancovershop.com för att hitta vårt breda utbud av relaterad campingutrustning.

Camping är trendigt, prisvärt och miljövänligt.

Att åka på campingsemester är kanske inte en ny uppfinning, men har blivit populärt igen eftersom det är miljövänligt och prisvärt. Dessutom kommer du nära naturen och kan stanna mer eller mindre där du vill. Du får flytta och se olika platser, oavsett om du reser i din egen bil, en husbil eller med cykel för den delen. Dancover erbjuder ett brett utbud av campingtält, liggunderlag och väskor, bord, stolar och de praktiska husvagnsmarkiserna.