Tält och Tälthallar

Lagertält och skydd är båda flexibla och ekonomiska.

Lagertält och skydd är perfekt för ett antal olika syften, och de är en praktisk och ekonomisk lösning. Dancover är en av de ledande leverantörerna av lagertält och skydd i Europa, och har ett brett sortiment av lagertält och skydd som används för en lång rad olika ändamål, både för privatkunder och professionella.

Lagertält och skydd för förvaring av din bil, båt och diverse.

Lagertält och skydd kan användas för många olika ändamål, och om du är på marknaden för ett högkvalitativt lagertält med stor funktionalitet och lång livslängd, kan du hitta det på Dancovershop.com. Här hittar du en rad lagertält såsom garagetält, båttält och skydd i många olika storlekar, färger och designer. Oavsett om du vill ta väl hand om din bil, båt, trailer, dina trädgårdsmaskiner eller något annat kan du alltid hitta ett lagertält som matchar dina behov.
Arbetar du professionellt med stora maskiner eller material? Om så är fallet, kommer du också att kunna hitta den bästa lösningen hos Dancover - till ett mycket mer attraktivt pris jämfört med permanenta byggnader.

Lagertält och skydd för lagring och arbete.

Våra lagertält och skydd av hög kvalitet kan användas för många olika ändamål - även som en skyddad arbetsplats i samband med ett bygge eller ett renoveringsprojekt. Tälten och skydden består av en stabil ram, som är lätt att montera med en hållbar duk, som är både tålig, vattentät, UV-resistent och har en inbyggd ”rip stop”-funktion, som kommer att begränsa eventuella skador i händelse av en olycka. Det är därför du kommer att vara säker när du väljer en flexibel lagringslösning när du behöver utrymme för att lagra något.

Lagertält och skydd med tillbehör.

Lagertält och skydd utgör en stor del av Dancovers sortiment, och dessutom har vi utrustning såsom belysning, värmare och mer. För byggplatsen kan vi leverera en kraftfull generator så att du kan ha energi för både ljus och maskiner. Du kan se det stora sortimentet av lagertält och skydd på dancovershop.com.

Tälthall 7,5x10x5,4m

Tälthall 7,5x10x5,4m

303 232,50 kr