Bomullstält

Bomullstält för de som gillar både komfort och natur.

Bomullstält är det perfekta sättet att uppleva naturen utan att det behöver bli tufft. Bomullstält är gjorda för fenomenet 'glamping' som är en blandning av de två orden 'glamour' och 'camping'. Ordet har blivit ett känt ord på bara några år i många delar av världen. Vi skulle också kunna kalla det för lyxcamping, men det låter inte lika... tja, glamoröst. Så glamping är ett perfekt ord för att beskriva camping med stor stil – i ett bomullstält eller liknande. Tanken bakom att campa i ett bomullstält är: Varför använda ett tunt liggunderlag när du kan använda en madrass? Varför vara kall när du kan ha en värmare och kanske lite ejderdun? Varför sitta i ett svagt ljus om du kan ha rätt belysning för orientering och stämning? Bomullstält spelar en viktig roll i glampingens framgång då de stora och rymliga tälten har gjort det möjligt att uppgradera den traditionella campingupplevelsen.

De stora TentZing® bomullstälten skapar den perfekta miljön.

De populära bomullstälten är stora samt rymliga och helt enkelt perfekta för glamping. Med ett högkvalitativt bomullstält kan du förvandla din vanliga campingupplevelse till en exklusiv vistelse mitt i naturen – helt enkelt genom att lägga till mer stil och komfort. De eleganta TentZing® bomullstälten är också perfekta för en mer permanent miljö. Sätt upp ditt nya bomullstält i trädgården och glampa med stil varje dag om du vill. I trädgården eller någonstans i naturen – din campingupplevelse blir aldrig densamma igen när du har ett stort och vackert TentZing® bomullstält. De robusta bomullstälten är gjorda av 280 g/m² bomullscanvas med ett hydrostatiskt huvud på 1 000 mm. Markduken i 540 g/m² PVC har en hydrostatisk höjd på 3 000 mm. Den utökade nockhöjden är en del av den övergripande positiva upplevelsen med dessa stora och rymliga tält.

Bomullstält kan bli ännu mer inbjudande med några eleganta tillbehör.

Till våra bomullstält kan du beställa olika tillbehör såsom halvmånformade mattor för golvet och en välvd markis för att få entrén skyddad. Mattan är två halvmåneformade bitar med ett elegant mönster i 100 % polypropen i en jacquardväv. Mattan täcker golvet inne i bomullstältet samt skapar en underbar look och känsla. Den välvda markisen framför bomullstältet är gjord av kraftig bomullscanvas och matchar tältet. Markisen kommer att skydda entrén och göra plats för förvaring av väskor, skor med mera. Varför inte beställa ett bomullstält och glampa i år? Du kan utforska naturen, koppla av eller stanna i trädgården och sitta runt en brasa framför det vackra och mysiga bomullstältet. Ett unikt TentZing® bomullstält är perfekt för en fantastisk glampingupplevelse – hemma eller någonstans i naturen.