Trästugor

Trästugor för många underbara ändamål.

Du kan få trästugor i massivt trä i många olika storlekar och designer. Du kan få klassiska trästugor eller kanske föredrar du en modern version. Vi har ett brett sortiment så att du kan få allt du vill ha. Våra robusta och eleganta trästugor är tillverkade av utvalt nordiskt trä. Eftersom träet växer långsamt i ett kallt område i Europa är det mycket robust och hållbart. Att använda detta högkvalitativa trä för våra stugor gör dem stabila, robusta och hållbara. Du kan få en trästuga i två versioner: naturligt trä eller med färg. När du beställer en målad stuga, observera att dörren/dörrarna och fönstret/fönstren är vita. När du beställer en stuga i naturligt trä rekommenderar vi att du använder viss träskydd på utsidan. Detta får träet att se friskt ut under en lång tid samt skyddar stugan i allmänhet. Du kan behålla stugans naturliga utseende under en lång tid genom att använda transparent träskydd.

Trästugor för avkoppling, som ett gästhus eller för arbete.

Med en trästuga i trädgården, vid ditt sommarhus, på stranden eller någon annanstans får du en speciell plats med ett brett utbud av syften. Du kan använda den inbjudande stugan som kontor, för avkoppling, för att träna, som ett lekrum för barnen eller som ett gästhus när du har vänner och familj på besök. Trästugorna från Dancover har stora dörrar och fönster som ger enkel och flexibel åtkomst samt ett underbart ljusinflöde. I allmänhet erbjuder våra stugor på fantastisk inomhusbelysning och en underbar utsikt. Öppna bara de stora dörrarna och se hur du automatiskt kombinerar stugans inre med det omgivande utrymmet. Det är lätt att förena stugan och trädgården, uteplatsen eller stranden på ett elegant sätt. Många av våra stugor fungerar också bra som ett skydd så att du kan njuta av att sova nära naturen väl skyddad från elementen.

Letar du efter ett enkelt DIY projekt för din trädgård?

Våra robusta och eleganta trästugor är monteringsfärdiga monteringsuppsättningar. Det gör dem till det perfekta DIY projektet för trädgården. OBS! Ni måste vara två personer för jobbet eftersom trä är ett tungt material, och samtidigt behöver du viss noggrannhet när du monterar stugan. Monteringen kräver inga specialverktyg. Nästan vem som helst kan göra jobbet om du följer de medföljande steg-för-steg monteringsinstruktionerna. Vi rekommenderar att du använder viss träskydd om du har valt den naturliga trästugan. Ett annat alternativ är att beställa en förmålad stuga – besök Dancovershop.com och kika på alternativen. Har du frågor om våra trästugor eller några av de andra produkterna i butiken, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatt.