Sport & spel

Utomhusaktiviteter och lekar för många timmars skoj.

Hoppborgar och hoppkuddar är ett perfekt val när du arrangerar en födelsedagsfest eller någon annan typ av evenemang för barn. Dessa aktiviteter erbjuder timmar av skoj för barn i alla åldrar. Våra högkvalitativa hoppborgar riktar sig till privatkunder och de uppfyller alla de nödvändiga säkerhetskraven. Hoppborgarna är enkla att transportera och kan pumpas upp och tömmas på kort tid med den medföljande luftpumpen. Transporten underlättas på grund av den medföljande bärväskan. Allt du behöver är en plan yta, och du är redo att ställa upp en av de underbara hoppborgarna för barnen att njuta av i timmar.

Hoppkuddar för professionell användning.

Våra robusta hoppkuddar är en annan rolig lösning som kan användas vid professionella evenemang. Hoppkuddarna är tillverkade för att uppfylla säkerhetsstandarderna för kommersiellt bruk – så detta är ett uppenbart val för alla hyresföretag och företag som arrangerar olika evenemang såsom mässor och marknader – och för institutioner, idrottsföreningar och campingplatser. Om du har en eller flera hoppkuddar för uthyrning kan du erbjuda dina kunder en extra rolig aktivitet för barn. Vi erbjuder också all annan fest- och evenemangsutrustning såsom partytält, fällbord, stolar och mer – allt i professionell hyreskvalitet.

Utomhusaktiviteter och lekar för dig som är en dedikerad åskådare.

Som åskådare vid olika sportevenemang står du ofta utomhus i alla slags väder. Som en hängiven följare av en idrottsklubb eller som en hängiven förälder som kommer till träningar och matcher för att stödja ditt barn kommer du att se det som en bra idé att ta med dig ett fotbollsföräldrar tält för alla slags väder. Det lilla tältet, även känt som ett fotbollsföräldrar tält pop up, kommer att skydda dig mot elementen utan att du behöver missa något på fältet. Det kompakta skyddet är lätt att ta med vart som helst, och det kommer att ställa sig upp på några sekunder när du släpper taget. Ta med en hopfällbar stol, så kan du slå dig ner medan du tittar på matchen.