Redskapsbodar

Redskapsbodar från Dancover är praktiska och hållbara.

Redskapsbodar i lättviktiga och underhållsfria metallrutor är perfekta för förvaring och för att skydda dina redskap och trädgårdsmaskiner såsom din häcktrimmare, gräsklippare och högtryckstvätt. Om du lägger till några krokar och hyllor som du kan köpa som tillägg kan du optimera utrymmet inuti boden och kan ha ännu fler redskap och andra saker i boden. Med en redskapsbod i din trädgård har du enkel tillgång till dina redskap och kommer att spara tid och energi när du vill jobba i trädgården. När du vill plocka ogräs, klippa gräset, beskära träden eller klippa häcken kan du hitta redskapen som du behöver med en välorganiserad bod.

Redskapsbodar i underhållsfria material.

Redskapsbodar eller redskapsskjul i lättviktig metall är en produkt av hög kvalitet som du kan använda under många år utan att behöva tänka på underhåll. Du kan välja mellan den välkända redskapsboden under märket ProShed och Yardmaster. Båda märkena har redskapsbodar av hög kvalitet som måste placeras på en fast och plan grund såsom trottoarsten, betong, trä eller liknande. Du kan även sätta din redskapsbod direkt på gräset, men i det fallet bör du sätta en presenning först som ett membran. Efteråt rekommenderar vi att du lägger ett golv inne i boden. Ett golv med ett membran kommer att förse boden med isolering och minimera kondens.

Redskapsbodar för förvaring av många redskap.

Redskapsbodar eller redskapsskjul är tillgängliga i fler storlekar, så du borde kunna hitta en passande redskapsbod vad dina begär än är. Dancover har en serie av små redskapsbodar för mindre trädgårdar, trä-förvaring och cykelbodar. Dessutom har vi stora bodar av metall för bilar, maskiner och material. Du är alltid välkommen att kontakta våra experter om du har frågor kring våra lättviktiga redskapsbodar eller redskapsskjul.