Marknadsföringstält

Reklam tält skapar uppmärksamhet och positiv reaktion.

Reklam tält från Dancover är ett säkert sätt att skapa positiv reaktion, om du deltar på en mässa eller annan typ av evenemang. Med ett reklam tält med fullt digitaltryck, kommer ditt företag att stå ut i mängden, och sannolikheten för att bli ihågkommen av potentiella kunder i efterhand är betydligt större. Med ett vackert dekorerat reklam tält, kan du visa dina produkter, din logotyp och skriva er payoff eller andra meddelanden som är relevanta i allmänhet eller för ett specifik event – exempelvis ett erbjudande eller liknande.

Reklam tält kan berätta något positivt om ditt företag.

Reklam tält kan dekoreras med allt från foton och illustrationer till text och logotyper. Dancover erbjuder ett fullt digitalt tryck, men om du vill tona ner ditt företags närvaro, kan du välja att bara få en logotyp tryckt på sidan av ditt reklam tält. Med ett högkvalitativt reklam tält, kan du njuta av tältets funktioner vid upprepade tillfällen, under många evenemang. Reklam tält från Dancover levereras i en praktisk transportväska, så att du kan ta med tältet vart du än behöver synas och på så sätt kunna visa dina budskap.

Reklam tält är den perfekta reklampelaren.

Reklam tält är ett perfekt medium för att berätta något relevant om ditt företag. Du kan bestämma ämnet och kan, in i minsta detalj, komponera berättelsen och berätta den visuellt för dina nuvarande och potentiella kunder. Med ett stort foto, kan du visa din nya produkt, berätta om ditt företag eller kanske presentera ett aktuellt erbjudande. Det är även möjligt att beställa olika reklam tält, så att du kan visa olika saker beroende på sammanhanget. Om du arbetar med både B2B segmentet och detaljhandeln, kan du exempelvis ha ett reklam tält för varje typ av mässa.

Reklam tält är flexibla och hållbara.

Reklam tält från Dancover är resultatet av innovativ produktutveckling, vilket ger dig ett flexibelt reklam tält som du kan sätta upp på bara 60 sekunder. Dessutom levereras tältet i en praktisk transportväska, vilket gör att det är enkelt att transportera och förvara ditt reklam tält. Det starka och hållbara skyddet kan levereras med bara en enda logotyp tryckt på ena sidan, eller så kan du gå all in och välja fullt digitalt tryck med egen design på varje sida, inklusive takduken. Vill du veta mer om hur ett reklam tält kan hjälpa dig att få mer uppmärksamhet på olika mässor och marknader? Ring då våra experter på Dancovershop.com.