BBQ grillar och Eldskålar

Gasgrillar eller kolgrillar för underbar grillad mat.

Vi erbjuder olika sorters högkvalitativa grillar – för gas eller kol. Det är upp till dig vad du föredrar – den klassiska kolgrillen eller den 'nya' och för vissa mer moderna grillen för gas. Oavsett vad du gillar hittar du det här. Vi erbjuder ett urval av högkvalitativa grillar från Barbecook – en av de största tillverkarna av grillar i Europa. Vi har många olika grillar med många fina detaljer som tar din grillupplevelse till en ny och läcker nivå. Med en grill från Dancover kan vi lova dig en fantastisk grillupplevelse – oavsett om du föredrar gas eller kol.

Grill för kol – det traditionella sättet att grilla.

Om du – som så många andra – älskar smaken av utsökt grillad mat är våra eleganta och effektiva kolgrillar ett måste. Med våra nya och moderna kolgrillar är det snabbt och enkelt att tillaga den mest underbara maten. Oavsett om du bara har en liten trädgård eller en uteplats kommer denna grill att passa in och göra underverk. Använd den för att tillaga utsökt mat med den välkända och populära smaken av grillad mat. De smala och moderna kolgrillarna har det unika QuickStart® systemet som gör det enkelt att starta grillen på nolltid. Grillen har tre positioner och en justerbar lufttillförsel, vilket hjälper dig att få ett perfekt resultat varje gång. Du har också QuickStop® systemet med vatten och en inbyggd askkopp i botten av grillen. Allt detta kombinerat i en modern, smal design. Observera att inte alla de nämnda funktionerna finns i varje modell av våra grillar.

Grill för gas är det nya sättet att grilla.

De moderna grillarna för gas kommer att se bra ut på din uteplats och överallt annars för den delen. På grund av de många unika egenskaperna kommer denna moderna grill för gas att lyfta din grillupplevelse till nästa nivå. Några av de många funktionerna som vi vill betona är de kraftfulla rostfria brännarna, enhandsknapparna och den inbyggda termometern. Observera att droppbrickorna kan läggas i diskmaskinen för att spara tid! Våra grillar för gas är gjorda av hållbara material såsom gjutjärn och emaljerat trådnät. Med en av våra populära grillar för gas eller kol kan du producera läcker grillad mat som aldrig förr!

Vi kan också erbjuda en riktig showstopper – en stor kolgrill för fester och event!

Slutligen vill vi uppmärksamma vår stora kolgrill för fester och evenemang med många gäster. Den stora grillen är gjord för fester och evenemang där du behöver laga mat till många människor och då är i behov av en grill med plats för mycket mat. Bortsett från vårt utbud av eleganta och moderna grillar för gas och kol har vi ett stort antal där du kan samla människor runt den och förbereda läcker mat på plats för alla dina hungriga gäster. Oavsett om du vill grilla korvar och hamburgare eller om du föredrar fisk, skaldjur och grillade grönsaker kan denna stora grill för kol göra jobbet. Kom ihåg att du alltid kan laga mat för några få personer på en stor grill, men inte tvärtom. Vår stora festkolgrill är en del av vårt eget märke CosyLifeStyle® av Dancover. Hetta till det och njut av utsökt mat!