BBQ grillar och Eldskålar

BBQ kolgrill för utsökt mat och trevlig atmosfär.

En stor kolgrill är en underbar sak vid trädgårdsfester och andra evenemang. Vår solida BBQ grillar kommer att rymma mycket kol och du kan använda den för att förbereda utsökt mat för ett stort antal människor. Partygrillen har ett grillspett, två gafflar och en spetthållare för stora stekar för att tillaga en fantastisk middag. Grillen är perfekt för alla typer av mat – korv, hamburgare, biffar eller en stor stek. Kort sagt kommer dina gäster att älska den nygrillade maten.

Rökare för att förbereda en stor variation av underbar smak.

Vår högkvalitativa rökare med inbyggt luftintag och termometer kan nästan garantera ett perfekt resultat varje gång. Vår rökare är gjord för flis som ger din mat den mest fantastiska rökta smaken varje gång – oavsett om du väljer att röka kött, fisk, ost eller något annat. Dina gäster kommer att älska menyn när du serverar några av de många måltiderna som du har förberett för dem – antingen lite i förväg i rökaren eller direkt på grillen.

Eldskålar för förträfflig atmosfär och rostade marshmallows.

Eldskålarna från Dancover innehåller en rad eleganta, robusta eldskålar tillsammans med en serie tillbehör som ett skyddslock och nät för säkerhet. De robusta eldskålarna från CosyLifeStyle® i svart stål är underhållsfria och perfekta för att skapa en trevlig atmosfär i din trädgård eller på uteplatsen. Lägg bara några ordinära stockar på din eldskål och luta dig tillbaka för att njuta av en trevlig och säker eld var du än placerar din eldskål. När elden sakta dör ut kan du helt enkelt njuta av efterglöden, eller så kan du använda den varma glöden i eldskålen för att göra läckra snoddbröd, popcorn eller rostade marshmallows.