Dragkärror för bord och stolar

Dragkärror för bord och stollar för enkelt hantering.

Våra populära dragkärror för bord och stolar är de perfekta lösningarna när du hanterar ett stort antal fällbord och bankettbord samt stolar. När du arrangerar privata eller professionella evenemang måste du ofta flytta många bord och stolar, och här är de robusta dragkärrorna praktiska. Med en dragkärra för bord och stolar kan du hantera och förvara så många bord och stolar som det behövs. När du kan placera borden och stolarna på en robust kärra är det mycket lättare att hantera, flytta och förvara de många föremålen. Vi erbjuder bland annat en utdragbar och hopfällbar kärra. Kärran hjälper dig att hantera många bord och stolar – och när kärran inte används tar den upp ett begränsat utrymme.

Dragkärror för bord och stolar för att flytta och förvara eventmöbler.

På Dancovershop.com erbjuder vi ett brett urval av fällbord och klappstolar av hög kvalitet för både privata och professionella evenemang. Fällbord kan fällas ihop helt och benen kan fällas under bordsskivan så att bordet är platt och lätt att flytta och förvara. Alla våra fällbord och stolar kan placeras på våra robusta kärror, så det är lätt att flytta och förvara evenemangsmöblerna. Möblerna tar upp ett mycket litet utrymme när de förvaras på kärran. Vi erbjuder andra lösningar för att flytta och förvara möbler och mer. På Dancovershop.com kan du hitta våra robusta säckkärror och rullcontainrar som är perfekta för många transport- och lagringsuppgifter.

Dragkärror för stolar och bord gör det enkelt, säkert och mer effektivt.

De flexibla dragkärrorna för bord och stolar från Dancover är robusta, praktiska och har starka hjul som gör dem lätta att manövrera. Hjulen är en kombination av fasta och styrbara hjul. Dessutom har kärrorna en broms så att du kan säkra kärran när du lastar på och av bord och stolar. Kärrorna är perfekta för skolor, konferenslokaler, lokala hallar, konserthus, klubbar och alla andra platser där gäster ofta ska rymmas och ha tillgång till bord samt stolar.