Bil- och husvagnsöverdrag

Bilpresenningar för snabbt och enkelt skydd.

Du kan välja mellan flera olika bilpresenningar, men även presenningar för din motorcykel, husvagn och mycket mer. Den enklaste lösningen när du vill skydda ditt fordon mot naturens element och dylikt är en enkel, mjuk och flexibel 3-lagerspresenning. Vill du spendera lite till? Vi har även portabla garage samt fällbara garage som kommer att skydda din bil som en vanlig garagestruktur.

Bilpresenningar kommer även att nyttja fordon som inte används under en tid och är skyddade från naturens element och mer. Du kan lagra bilen utomhus eller inomhus, vad du än föredrar. En bilpresenning kommer att skydda din bil mot UV-strålning, regn, damm, snö, fågelavföring och repor som bilar ofta får när de står parkerade på allmänna platser.

Presenning för enkelt och prisvärt pris.

De flesta av Dancovers bilpresenningar är gjorda från en 3-lagers vattenresistent och andningsbar konstruktion. Detta kommer att minska mögel och minimalisera kondensen inuti presenningen. Våra bilpresenningar är semi-justerade och de passar på varje normal bilmodell på marknaden. Om du har en bil som inte är av standard modell, vänligen kontakta experterna på Dancover. De kan vägleda dig.

När du täcker över din bil rekommenderar vi att du vänder in sidospeglarna. När din bil är täckt av presenningen kommer den att skyddas mot naturens element. Presenningen är enkel att lägga över bilen på bara ett få sekunder, enkel att ta av och att lagra när den inte behövs. Vänligen notera att vi även har ett utbud av presenningar för motorcyklar, scooters och mer.
Presenningar för husvagnar och husbilar

Många använder endast husvagnar för kortare perioder varje år. När husvagnen inte används är det en god idé att täcka den som skydd. Den mjuka 3-lagerspresenningen är vattenresistent och andningsbar, och kommer därför att hjälpa dig att hålla husvagnen i toppskick under många år. Tack vare dess hållbara remmar och blixtlås är det enkelt att montera presenningen och hålla den på plats även vid vind. Att skydda din husvagn är en god idé för din egen skull och om du bestämmer dig för att sälja den någon dag. En husvagnspresenning är den perfekta lösningen när du lagrar din husvagn under vintern. Presenningen är mjuk, andningsbar och skyddar samtidigt husvagnen från mögel och kondens.

Våra experter är redo att assistera dig.

Har du frågor om Dancovers presenningar för din bil, motorcykel eller husvagn? Vänligen kontakta våra experter. De kommer att hjälpa dig att hitta de bästa presenningarna för dina behov. Vänligen hitta kontaktinformationen på Dancovershop.com.