Växthus

Växthus från Dancover förlänger trädgårdssäsongen.

Växthusen är välkända strukturer i trädgårdar och har varit populära under många år. Intresset har ökat signifikant under de senaste åren tack vare vårt ökade intresse gällande en hälsosam livsstil, ekologisk mat, samt hem och familj. Blotta faktumet att du kan gro utsökta grönsaker, frukter och blommor samtidigt som du aktivt får så många saker från din helt egen trädgård hjälper till att få intresset att öka. Med ett växthus blir det lätt för de flesta personer att gro sina egna produkter då solen gör mestadels av arbetet or förser dig med hemmagjorda tomater, gurkor, chili, vindruvor och vackra blommor om du så vill. Det enda som du själv behöver göra – mer eller mindre- är att vattna.

Växthus förser dig med hemmagjorda produkter.

Växthus från Dancover är tillgängliga i flera olika storlekar, beroende på vad du vill ha och hur mycket du vill ha i din trädgård. Du kan välja mellan flera olika typer av växthus – såsom det klassiska växthuset gjort på aluminium med glasfönster eller med det starka och hållbara polykarbonat-fönstren. Dessutom kan du välja en av de effektiva och ekonomiska polytunnel-växthusen, som är enkla att montera och täcka så att du kan börja gro dina egna produkter från dag ett. Med ett växthus överlag har du möjligheten att gro grönsaker och blommor som kanske inte är kapabla att växa i din del av världen om du inte har ett växthus av någon sort.

Växthus för både trädgårdsentusiaster och proffs.

Växthus kräver inte alltför mycket underhåll, och de kan användas för att gro frukt, grönsaker eller som en paviljong om du föredrar en plats att tillbringa tiden om vädret blir ruggigt. Dancover har ett brett sortiment av växthus i olika storlekar – och vi erbjuder därför växthus för både privata trädgårdsägare och professionella odlingar där det behövs mer utrymme under glas eller skydd. Överväger du att köpa ett växthus? Kontakta Dancover experterna via telefon, e-mejl, Skype eller via vår chatt. Se kontaktinformationen på Dancovershop.com.