Metallgarage

Metallgarage är den ultimata förvaringslösningen.

Om du har ett metallgarage kommer detta att ge dig nog med utrymme för din bil och mycket mer. Det är möjligt att placera ditt metallgarage nästan var som helst i din trädgård, gårdsområde eller uppfart. Jämfört med en öppen carport kan du stänga och låsa metallgaraget. Med en säker förvaringslösning som denne kan du förvara både bilar och mycket annat på ett tryggt vis. Det stora Dancover ProShed metallgaraget har en vid dubbeldörr så att du har enkel åtkomst till garaget. Metallstrukturen är perfekt för din bil, så klart, men den rymliga strukturen kan även förse dig med utrymme för annat såsom trädgårdsmaskiner, cyklar, en motorcykel, en mindre båt, verktyg och mycket mer.

Metallgarage är hållbara och underhållsfria.

Metallgarage från Dancover är produkter av hög kvalitet som du kan njuta av under flera år utan att behöva tänka på underhåll. Med ett ProShed metalllgarage kan du helt glömma röta, rost och bitar som lossnar – Stålplattorna täckta av zink kommer att hålla i många år. Dancover erbjuder ett stort sortiment av ProShed metallgarage eller redskapsskjul som inkluderar det stora ProShed metallgaraget. Du kan placera alla dessa metallskjul och metallgarage av hög kvalitet på ett fast underlag såsom betong, trottoarsten eller trä. På Dancovershop.com kan du köpa metallkrokar och hyllor för ditt metallgarage så att du kan organisera dina trädgårdsverktyg och annan utrustning fint inne i garaget och få optimal användning av utrymmet därinne.

Personlig service och vägledning hos Dancover.

Ifall du har frågor om våra ProShed metallgarage eller andra produkter i butiken, var vänlig och kontakta våra experter. Hitta all kontaktinformation på Dancovershop.com.