Lining dekor

Gör partytält ännu vackrare.

Partytält ser bra ut och gör mycket för både helhetsintrycket och atmosfären när en fest eller någon annan viktig händelse äger rum i familjen eller inom företaget. Dancover har många vackra partytält med ett brett utbud av intressanta detaljer, men ingenting kan jämföras med ett snyggt partytält med eleganta beklädnader kombinerat med långa gardiner.

Partytält med beklädnad.

Partytält i olika storlekar och kvaliteter kommer att få en mycket speciell känsla med takbeklädnad, på grund av det mjuka, vita tyget som hänger ned från taket längs partytältets sidoväggar. Det skapar en mysig och romantisk känsla och samtidigt döljer tyget ramen och lederna på partytältet. Då är det lätt att du glömmer att du i själva verket är i ett partytält och inte i ett slott eller i en festvåning på ett exklusivt hotell. Du kan välja mellan en mängd olika storlekar på beklädnad och gardiner som passar exakt till storleken på ditt partytält.

Partytält med en romantisk stil.

Beklädnaden för taket och de långa gardinerna till partytältet finns med ett vackert sidenutseende som skapar den perfekta atmosfären i partytält vid bröllop eller andra stora evenemang. Beklädnader och långa gardiner i ett partytält gör hela utrymmet och hela upplevelsen till något helt unikt. Detta gör att beklädnader och gardiner har en stor effekt när du tittar på bilder från den speciella dagen och ser det vackra rummet där festen ägde rum.

Beklädnad till partytält ger extra krydda.

Jämfört med den totala kostnaden för festen och utrustningen så är kostnaden för beklädnad och gardiner inte mycket, men det kommer att göra en enorm skillnad. Du kan givetvis välja beklädnad och långa gardiner som passar exakt till storleken på ditt partytält.