Carportar

En carport är ett effektivt och elegant sätt att skydda din bil.

Carportar är lätta och starka konstruktioner som är enkla att montera och ställa upp, utan användning av någon form av specialverktyg. Inom kort har du ett starkt och tåligt tak över bilen, så att du inte behöver oroa sig för exempelvis regn, fallande löv, UV-strålning, och fågelspillning. Du kommer snart att inse att bilen är väl skyddad när den står i din carport. I allmänhet kommer bilen vara fin och redo att användas när du behöver den. Du kommer verkligen att uppskatta konstruktionen, särskilt under vintern eftersom du varken behöver ta bort snö från bilen eller skrapa is från vindrutan.

En carport kan vara ett skydd för mycket mer än bara din bil.

En carport kommer naturligtvis att ge en skyddad plats för din bil - därav namnet! Men att ha en carport kan också ge en skyddad plats för mycket mer än din bil. Du kan ställa cyklar, motorcyklar, trädgårdsmaskiner, båtar och mycket mer under en carport. Du kan även använda en elegant och klassisk carport som ett terrasstak, eller om du till exempel vill ha ett tak över badtunnan, trädgårdsmöblerna eller kanske för att täcka och skydda barnens lekplats. Det finns gott om utrymme under en carport för exempelvis en sandlåda eller en plaskdamm. Till skillnad från ett parasoll, kommer en carport att kunna skydda dina saker i både vind, snö och regn.

Carportar är slitstarka, underhållsfria och håller i många år.

En högkvalitativ carport skyddar din bil och mycket mer under många år, utan att du kommer behöva oroa dig för underhåll. De moderna och eleganta carportarna från Dancovershop.com behöver inte något underhåll. Om du vill rengöra taket från smuts, fallande löv eller fågelspillning, så behöver du bara använda trädgårdsslangen för att tvätta av taket - och om taket är mycket smutsig, kan du använda en mjuk borste eller en trasa.