Bord & stolar

Bord och stolar för festen.

Bord och stolar är nödvändiga när du ska arrangera en fest, och på Dancovershop.com kan du hitta det största sortimentet av bord, stolar och andra saker som du behöver för festen - oavsett om du föredrar klappstolar, stapelbara stolar, bänkar, fällbara bord eller bankettbord.

Bord och stolar gör festen ännu bättre.

Klappstolar och stapelbara stolar är lätta att flytta och lagra. Dancover har också ett brett sortiment av moderna stolar, som är både bekväma och eleganta. Bekväma fällstolar och klappstolar är mycket viktiga detaljer när du måste sitta i flera timmar på en fest, ett arrangemang eller ett event. På dancovershop.com, kan du välja vår klassiska vita klappstol, med en mjuk och bekväm sits. Klappstolen är också lätt, enkel att sätta upp, bekväm att sitta på och lätt att fälla ihop och förvara efter festen.

Klappstolar av plast i en elegant italiensk design.

Klappstolar finns i många olika former och utföranden. De är fantastiska när det gäller att göra festen till en trevlig upplevelse för dina gäster, särskilt dessa eleganta klappstolar av hög kvalitet och i italiensk design. Du kan använda dem både inomhus och utomhus, de har en både klassisk och modern design, så de kommer att passa bra in på de flesta ställen. Här är komfort viktigt. Ändå är det lätt att stapla stolarna och lagra dem när sista gästen har lämnat festen. Många har valt att använda de hållbara, lätta och eleganta stolarna som matsalsstolar eller professionellt på kaféer och restauranger.

Fällbord bör också dukas vackert.

Fällbord är också perfekt för partytältet när du har en fest eller är värd för ett event. Du kan också välja fällbord för att göra det lätt att duka. Fällbord behöver också dukas vackert - oavsett händelse. Dancover har ett stort sortiment av festartiklar såsom dukar, bordslöpare och engångsserviser såsom koppar, glas, tallrikar och bestick. Vi kan också erbjuda dig en mängd olika LED-belysningar, pappersgirlanger och vimplar för att skapa den rätta stämningen.

Klappstolar och stapelbara stolar kan dekoreras.

Klappstolar och stapelbara stolar ser bra ut på egen hand, men med ett stolsöverdrag eller kanske en stolsrosett händer något nästan magiskt. Det finns inget bättre än att komma in i ett partytält där fällbordet är vackert dukat, festbelysningen är på plats, och klappstolarna eller de stapelbara stolarna har inretts med stolsöverdrag och stolsrosett, särskilt på ett bröllop. Dessa effekter kommer att skapa exakt den romantiska atmosfär som många drömmer om.

Stolsvagn, Grå

Stolsvagn, Grå

1 757,50 kr
Fest paket 5x8m

Fest paket 5x8m

29 265,75 kr
Fest paket 6x12m

Fest paket 6x12m

61 368,75 kr