Tipi tält

Tipi tält kan göra camping så mycket mer elegant.

När du vill ta del av naturen på nära håll och ändå njuta av lite komfort och lyx, välj ett Tipi tält. Det populära och rymliga bomullstältet kommer att ge den perfekta miljön för dina äventyr i naturen – eller hemma i trädgården. När du har ett Tipi tält kan du ha en riktig madrass istället för ett tunt underlag. Du kan även ha en värmare så du slipper att frysa under natten samt lite elegant belysning och inte bara en ficklampa när du behöver belysning på kvällen. Under de senaste åren har glamping blivit ett populärt fenomen och det har till viss del ersatt traditionell camping. Åk och glampa för att njuta av naturen i ett Tipi tält och njut av resan med stor komfort och stil. Det är förstås orden ’glamour’ och ’camping’ som utför det nya ordet glamping. Det är ett roligt och lättigenkännligt ord för att beskriva det nya och populära fenomenet.

Våra TentZing® Tipi tält är perfekta för glamping.

De klassiska och eleganta Tipi tälten är perfekta för glamping. Uppgradera din traditionella camping med ett rymligt Tipi tält och upplev en exklusiv vistelse mitt i naturen – med stor stil och komfort. Du kan använda det eleganta TentZing® Tipi tältet för traditionell camping någonstans eller stanna hemma i trädgården. Sätt upp det vackra Tipi tältet i din trädgård så att du kan åka och glampa varje gång du känner för lite lyx. De eleganta TentZing® Tipi tälten kommer att ge den perfekta miljön för en fantastisk campingupplevelse var som helst. Duken på de populära Tipi tälten är tillverkad av 280 g/m² bomullscanvas och underlaget kommer i 540 g/m² ripstop PVC. Tältduken har ett hydrostatiskt huvud på 1 000 mm och underlaget 3 000 mm. En viktig sak du kommer att lägga märke till när du går in i ett av dessa bomullstält är den utökade nockhöjden som ger dig ett underbart rymligt tält.

Glampingtillbehör för att tillföra ännu mer stil och lyx.

Vi erbjuder några fina tillbehör till de olika Tipi tälten – bland annat kan du beställa en halvmåneformad matta till golvet. Mattan är två halvmåneformade bitar i 100 % polypropen i en jacquardväv med ett elegant mönster. Mattan täcker hela golvet och skapar en fantastisk look och känsla. Vi har även en välvd markis att placera framför Tipi tältet. Markisen skapar en skyddad entré till det klassiska tältet. Markisen är gjord av kraftig bomullscanvas och kommer att matcha tältet perfekt. Markisen kommer att skydda entrén och samtidigt ge extra förvaring för väskor, skor och annat du inte vill ha inne i tältet. Med ett Tipi tält kan du glampa och uppleva naturen på nära håll. Ta ledigt och njut av god mat lagad över brasan framför bomullstältet. Ett klassiskt och elegant TentZing® Tipi tält är perfekt för en fantastisk glampingupplevelse.