FleXtents Partytält finns tillgängliga i många olika storlekar

FleXtents partytält är varumärke nr 1 på marknaden.

FleXtents är Dancovers ursprungliga snabbtält. Under många år har FleXtents varit det ledande varumärket på marknaden för starka, hållbara och flexibla snabbtält. Det är därför som Dancover med stor stolthet belyser att FleXtents är varumärke nr. 1 i Europa när det gäller snabbtält.

FleXtents snabbtält för alla ändamål.

FleXtents snabbtält är helt enkelt det ultimata snabbtältet när du vill ha skugga från solen och skydd för både privata sammankomster och professionella evenemang. Då kommer det bästa möjliga snabbtältet att fungera perfekt som en samlingspunkt - eller för att skapa uppmärksamhet. FleXtents snabbtält har bland annat de starkaste och mest flexibla ramarna och den mest hållbara duken. Samtidigt gör den briljanta designen det möjligt att montera partytältet på bara 60 sekunder. Dessutom är FleXtents lätta att lagra och transportera på grund av den praktiska transportväskan som ingår.

FleXtents snabbtält för alla.

FleXtents snabbtält kan användas för många olika ändamål såsom marknadstält, försäljningstält, utställningstält, mottagningstält, mötestält, tillfälligt kontor eller omklädningsrum för ett sportevenemang eller liknande. FleXtents snabbtält finns i olika kvaliteter beroende på dina behov. Du kan välja mellan FleXtents snabbtält i många olika former och färger - från en vacker, enkel paviljong för att ge skugga och svalka, och upp till professionell kvalitet som kan användas om och om igen i nästan alla typer av väder.

FleXtents snabbtält som marknadsföring.

FleXtents snabbtält finns med fullt digitalt tryck, så att du är säker på att skapa uppmärksamhet på mässor och marknader mm där du och ditt företag deltar, och har möjlighet att ta med ett FleXtents snabbtält. Du kan välja att trycka allting, från en enkel logotyp till ett fullt tryck med illustrationer och dina egna färger på sidorna samt snabbtältets takduk. Dessutom kan du designa dina FleXtents snabbtält med olika sidoväggar, panoramafönster, halva väggar, hörngardiner och praktiska fällbara bord.
Ring vår kundtjänst och få goda råd och vägledning om du överväger att köpa ett FleXtents snabbtält eller något annat på Dancovershop.com.