Strålkastare

LED-strålkastare runt huset ger en fantastisk känsla av säkerhet.

Strålkastare ger en trevlig känsla av säkerhet eftersom de tänds varje gång det rör sig i närheten. Att veta att den eleganta och effektiva säkerhetsbelysningen med ett kraftfullt LED-ljus lyser upp specifika områden ger dig en fantastisk känsla av säkerhet. Sätt upp strålkastaren runt huset på sådana platser som carporten, uteplatsen, bredvid ytterdörren, vid redskapsboden och mer. Det är trevligt att ha ljus på olika områden vid behov och inte nödvändigtvis permanent. LED-strålkastaren körs på solceller eller batterier beroende på vilken modell du föredrar. Båda typerna av strålkastare har tre batterier medföljande så att du kan använda säkerhetsbelysningen så snart du får den. Strålkastaren med solcellspanelen använder batterierna som en backup.

Säkerhetsbelysningen är en prisvärd lösning.

Du kan montera denna strålkastare eller säkerhetsljus på nolltid nästan var som helst. Använd en skruvmejsel för en träyta, en borr för en vägg eller den medföljande flänsen för montering utan verktyg alls. Strålkastaren med en solcellspanel använder främst solkraften och de medföljande batterierna som backup. Oavsett vilken typ av strålkastare du beställer behövs det ingen elektriker för att montera belysningen. Du monterar strålkastaren, sätter på den och den tänds varje gång det rör sig efter dess att mörkret har lagt sig. Då tänds den ljusa LED-lampan i cirka 10 sekunder. Om det rör sig under en längre tid kommer ljuset att vara igång längre.

“Det är en god idé att installera säkerhetsbelysning” anser polisen.

Polisen rekommenderar också att du installerar en strålkastare med en rörelsesensor runt ditt hem. De vet bättre än de flesta att ljus som tänds vid varje rörelse kommer att skrämma bort många otäcka karaktärer. LED-strålkastaren från Dancover har en PIR-rörelsesensor och den tänds när en rörelse upptäcks. Ljuset täcker ett område på cirka 12x16 m. Vi rekommenderar att du använder den på din uppfart, carport, vid ytterdörren, på uteplatsen och på andra platser där det kan göra en skillnad med belysning för både orientering och för att skrämma inbrottstjuvar. Du kan justera strålkastaren både vertikalt och horisontellt för att täcka ett specifikt område. Du kan också använda LED-strålkastaren inomhus – placera solcellspanelen utomhus!