Pooler

Pooler är riktigt skoj och kommer att göra din trädgård till den perfekta platsen.

Föreställ dig att ha en pool precis ute i trädgården eller vid ditt sommarhus. De flesta barn och vuxna kommer att älska att dyka ner i poolen under en varm sommardag. Det är en prisvärd lyx att kunna gå ut i trädgården och svalka sig i ens pool. Du kan få en pool i marken, en fristående pool eller en pool över marken. Gå till Dancovershop.com/se och välj idag. Oavsett vilken pool du föredrar blir det mycket roligt. Du kan ha många olika storlekar på poolerna som passar dina behov: Hur många är ni? Hur stor är er trädgård? Hur gamla är era barn? Hur stor är er budget och mer? Våra pooler är tillverkade av högkvalitativa material så att du alltid får en hållbar pool med bra funktionalitet oavsett storlek eller pris.

Med ett poolpaket har du allt du behöver.

De olika poolpaketen eller pooluppsättningarna innehåller allt du behöver – förutom vatten! En pool i marken tar lite mer arbete, men oroa dig inte – det kommer att se fantastiskt ut – och till och med lite mer diskret än de flesta andra typer av pooler som står på marken. Kom ihåg att du kan flytta poolen på marken ganska enkelt (utan vatten) – så är inte fallet med poolerna i marken. Oavsett vilken typ av pool du föredrar blir det kul att ha en egen pool. Observera att alla pooler behöver lite underhåll om du vill ha rent vatten hela tiden. Bland annat kan du behöva ett poolfilter, en skimmer, kanske en robotrensare och lite utrustning för att testa vattnet. Löv och damm kommer oundvikligen att falla i poolen – även om du använder ett pooltäcke ganska ofta. Skimmern tar bort saker från ytan, men med en robotrensare får du också resten av poolen täckt. Det kan ta lite arbete, men det rena och inbjudande vattnet är värt det.

Ett brett urval av de populära stålväggspoolerna.

När du väljer en stålväggspool får du en stark och hållbar pool. Det är därför en stålväggspool är det bästa valet om du vill ha en elegant ovanmarkspool. Vårt urval av högkvalitativa stålväggspooler består av olika poolpaket där du får allt du behöver för att komma igång. När du får din nya pool börjar du med att montera ihop stålramen. Du lägger i linern och kopplar olika rör med mera. Efter att ha fyllt din stålväggspool med vatten kan du se fram emot många timmars skoj! Använd alltid ett pooltäcke för att undvika att löv och annat faller ner i poolen när den inte används. Vårt utbud av eleganta stålväggspooler finns i neutrala färger så att de smälter in väl mer eller mindre var som helst.

Hela familjen kommer att älska en pool i trädgården.

En pool måste vara tillräckligt stor för att kunna rymma antalet människor som ska använda den. Vi rekommenderar att du väljer en pool med tillräckligt mycket plats för alla – familj och vänner. Ni kan enkelt vara ett fåtal personer i en stor pool – men det kanske inte är roligt att vara många i en liten pool. Titta på vårt urval och ring oss om du behöver hjälp. Våra experter kan hjälpa dig att hitta de sakerna som du behöver för din nya pool. Har du frågor om de olika poolerna, ring oss eller skicka ett e-postmeddelande. Med rätt pool och rätt tillbehör får du en fantastisk poolupplevelse hela sommaren!