Båttält

Båttält skyddar din båt under vintern.

Båttält är perfekta för att skydda din båt när den är på land under vintern eller bara för korta eller långa perioder. De höga, robusta tälten är skapade för att hålla många olika slags båtar som måste förvaras på en torr och säker plats. Båttält från Dancover är rymliga så att du får en perfekt arbetsmiljö om du vill rengöra och reparera båten medan den är stillastående. Storleken på tältet ger dig utrymme att ha båten redo när det är dags att sätta tillbaka den i vattnet igen.

Båttält skyddar även din husvagn.

På grund av sin storlek är båttält också perfekta för att förvara din husvagn och andra större fordon. På detta sätt lagras husvagnen torr och med plats för dig att rengöra och förbereda den för den nya säsongen på vägarna. Båttältet skyddar din husvagn från elementen, och du kan se till så att husvagnen ser så gott som ny ut år in och år ut om du lagrar den i ett båttält under hösten och vintern.

Båttält är rymliga och hållbara.

Båttält finns i olika storlekar och designer. Några av de robusta båttälten har en galvaniserad stålställning och ett robust 600 g/m2 PVC-överdrag. Du har gott om utrymme för att komma in i tältet och kan välja modeller där du har utrymme att arbeta på båten under vintern. Båttältet levereras med robusta jordspikar för att säkra tältet så att du kan sova på natten även när det blir lite blåsigt.

Båttält i en mer lättviktig version.

Båttält är en stabil och hållbar lösning i de flesta fallen, men ibland kommer lite mindre att göra susen. På dancovershop.com kan du hitta en serie båtställningar och presenningar som kommer att vara ett exceptionellt tillskott för din båt. Båtställningar och presenningar kanske inte skyddar din båt i samma grad som ett komplett båttält, men det kommer att ge tillräckligt med skydd för din båt så att den är skyddad från regn, fågelavföring eller fallande löv. Att välja ställning och presenning är inte bara billigare än ett komplett båttält utan också lättare att montera och flytta.