Trädgårdspaviljonger

Trädgårdspaviljonger för komfort och skydd i din trädgård.

Trädgårdspaviljonger kommer i många olika former och storlekar, och de erbjuder alla skydd och skugga. Med en trädgårdspaviljong på gården eller någon annanstans i trädgården får du en fantastisk plats där du kan koppla av eller underhålla gäster. Dancover erbjuder fler olika sorters paviljonger såsom FleXtentes paviljonger och den handgjorda stationära paviljongen är gjord för att permanent stå utomhus.

Trädgårdspaviljonger kan både vara flexibla och hållbara.

Trädgårdspaviljonger såsom FleXtents pop-up paviljonger från Dancover är nummer 1 varumärket i Europa och ses på både privata fester och professionella event. FleXtents trädgårdspaviljonger är resultatet av många år av innovativa produktutvecklingar med fokus på ljus, styrka och portabla paviljonglösningar. FleXtents trädgårdspaviljonger har spridits vitt och brett, och har blivit extremt populära på bara 8-10 år.Framgången är utan tvekan på tack vare den innovativa funktionaliteten och materialen av hög kvalitet som karaktäriserar FleXtents trädgårdspaviljonger från Dancover.

FleXtents trädgårdspaviljonger erbjuder innovation och funktion.

FleXtents pop-up paviljonger är av hög kvalitet, lättviktiga och portabla paviljonger, och kan användas för ett stort antal event såsom marknader, mässor, fester och mycket mer, särskilt när du är i behov av skydd från solen eller regnet. Flexibiliteten av Dancovers FleXtents pop-up trädgårdspaviljong har under många år varit ett professionellt riktmärke när det kommer till den perfekta och enkelt underhållna pop-up paviljonger för nästan alla typer av event. Dancover har under en lång tid säkersällt den ledande positionen när det kommer till FleXtente pop-up paviljonger och kan fira tusentals glada och nöjda kunder över hela Europa.

Trädgårdspaviljonger exklusiv och handgjord kvalitet.

Trädgårdspaviljonger kan även vara mer på den traditionella sidan, men dessa är permanenta och inte gjorda för att flyttas eller att förvaras. Med en av dessa vackra italienska paviljonger av hög kvalitet får du en struktur av skönhet i din trädgård eller på din gård. Storleken på många av de italienska paviljongerna är imponerande, och de tillåter dig att underhålla många gäster på samma gång – för en brunch, lunch eller kanske middag på kvällen. Vårt breda sortiment av exklusiva trädgårdspaviljonger erbjuder en iögonfallande och praktisk mittendel av din trädgård eller utomhusevent. De flesta exklusiva trädgårdspaviljonger är av hållbart aluminium av hög kvalitet och stålramar tillsamman med PVC eller PU-täckt polyester med vattentät och eld-resistent tätning. Oavsett om du letar efter ett kosteffektivt och praktiskt skydd eller en italiensk handgjord paviljong kan du finna dessa på Dancovershop.com.