Garagetält

Garagetält från Dancover – En flexibel och effektiv lösning.

Garagetält från Dancover kommer att hålla din bil säker från elementen. Garagetält finns i många olika storlekar så att du kan få exakt den storleken på garagetältet som du behöver för din förvaring. De robusta och hållbara garagetälten kommer att hålla mycket mer än bilar. Både privatkunder och många olika företag har ofta saker de vill hålla väl skyddade, särskilt i torra omgivningar. Att lagra bilar och andra saker i ett garagetält kommer att hålla dina bilar säkra, fina och rena nästa gång du behöver det. Dancover har en lagringslösning åt dig i form av ett högkvalitativt och robust garagetält eller en lagerhall.

Garagetält ger dig det bästa skyddet.

Garagetält eller lagerhallar från Dancover utvecklas och produceras för att ge adekvat skydd mot elementen för olika typer av fordon och mer. Garagetälten finns i storlekar från bara 2x2m som passar bra nästan var som helst. Trots den lilla storleken erbjuder de mindre garagetälten samma höga skydd – och tar bara upp ett mycket litet utrymme. De flexibla garagetälten är rymliga, har en bra takhöjd och en stor dörr, vilket gör det enkelt att komma in och ut. Är du en privatkund? Du kan välja mellan olika mindre garagetält för en eller flera bilar, men som ett företag med behov av att lagra fler fordon, maskiner eller material kan du välja mellan många större lagerhallar upp till flera hundra kvadratmeter. Det innebär att alla kan hitta en säker och flexibel lagringslösning oavsett krav och behov.

Garagetält är hållbara – och kommer att passa överallt.

Garagetält från Dancover är tillverkade av UV-skyddad och flamsäker PVC eller PE presenning och är 100 % vattentät. Du kan välja mellan glänsande vitt, elegant grått eller naturligt skogsgrönt, så att ditt garagetält kommer att smälta in i omgivningen. Smutskjol och extra golv ger dig ännu bättre skydd mot elementen. Det är viktigt att köpa ett säkerhetspaket med stormlinor och jordspikar så att du kan sova lugnt på natten även när vädret blir lite värre. Stålställningen är utformad för att ge dig en enkel och snabb montering. Samtidigt kommer den att ge dig ett hållbart och starkt alternativ till permanenta byggnader som kostar mycket mer för samma funktion.