Containerförråd

Containerförråd är flexibla och säkra.

Containerförråd är en perfekt lösning om du vill ha säker och flexibel lagring. Vi erbjuder de hållbara förråden i varmt galvaniserat stål till väldigt rimliga priser. Förråden är väderskyddade och byggda för att placeras utomhus i alla typer av väder. Du kan, självfallet, använda containerförråden inomhus om du vill. De två dubbelbladiga dörrarna med lås och handtag förser dig med en säker och enkel åtkomst till förrådet. De vida dörrarna gör det möjligt att lagra även större objekt så att förråden kommer att förse en med utrymme för de flesta sakerna. En viktig funktion är att containerförråden kan monteras och demonteras om det skulle behövas. Denne extrema flexibiliteten förser dig med nog med utrymme för all förvaring som du kan tänkas behöva. Du kan även flytta förråden med en gaffeltruck eller kran. Med en eller flera av dessa funktionella förråd kommer du att ha den perfekta lagringslösningen, då förråden kommer att ta upp minimalt utrymme när de är demonterade.

Miljövänliga containerförråd för säker lagring.

Har du behovet av att lagra oljebaserade och lättantändliga material? Våra miljövänliga containerförråd förser en med säker lagring för de material som har speciella behov. Våra miljövänliga containerförråd har ett invallat golv så att du inte behöver oroa dig över kemiskt spill. Att ha ett hållbart och miljövänligt containerförråd garanterar att dina lagrade material är säkra utan någon risk för att skada miljön.

Containerförråd med speciella funktioner.

Containerförråden från Dancover är tillgängliga med olika tillbehör som du kan lägga till om du vill. Du kan ha hyllor, en inkörningsramp, hållare för en gascylinder, vandal bar, gaffeltrucksguider och luftgaller. Vänligen notera att när du köper några av dessa tillbehör behöver du kontakta kundsupport för att ha förrådet levererat med de installerade funktionerna. Du kan ha mer än ett luftgaller installerat om du så vill. Vänligen hitta kontaktinformationen för kundsupport på Dancovershop.com.