Planteringslåda CITYJUNGLE för balkongen eller altanen

https://www.dancovershop.com/se/products/odlingslaador.aspx

Om du bor i en stad kanske du längtar efter gröna växter och blommor där du bor. Eller så kanske du bara vill njuta av ett överflöd av grönskande löv och blommor på terrassen. Vår moderna och underhållsfria planteringslåda Cityjungle med spaljé passar in nästan var som helst, så att du kan njuta av alla sorters klätterväxter och mycket mer på balkongen eller takterrassen. Njut av att växterna klättrar uppför spaljén samt fyller den med blommor och/eller grönsaker hela sommaren. Den underhållsfria planteringslådan rymmer 34 liter jord och har ett självbevattningssystem med en behållare som innehåller upp till 17 liter vatten. Självvattningssystemet gör det enkelt att hålla växterna blomstrande, så att du inte behöver vattna varje dag. Planteringslådan Cityjungle kommer med antingen ett genomsiktligt sommarskydd eller ett genomskinligt vinterskydd (du kan beställa en planteringslåda med båda skydden om du vill) så att du kan börja tidigt på våren och skydda de nya plantorna från den kalla luften på natten – och längre fram kan du använda sommarskyddet för att skapa mer värme inne i lådan och få växterna att trivas och växa som i ett växthus.

Diverse andra sorters planteringslådor

Förutom vår planteringslåda Cityjungle kan du få andra olika planteringslådor som vår planteringslåda i trä med spaljé i naturträ, en fyrkantig planteringslåda i naturträ utan spaljé och våra vita planteringslådor med en invändig plantkruka med plats för alla möjliga växter – blommor, örter med mera. Slutligen kan du få ett odlingstorn med spaljé för klätterväxter som får plats överallt. Oavsett vilken sorts planteringslåda du föredrar kommer de alla att vara en perfekt plats för att odla växter av många slag – kanske vill du ha örter precis vid grillen på altanen, kanske vill du använda planteringslådorna som rumsavdelare på altanen eller som avgränsare i trädgården. På en takterrass kommer planteringslådorna också att ge en grön vägg eller fullända inredningen och atmosfären. På balkongen kan du skapa en grön vägg som ger dig en härlig doft från blommorna eller bara frodiga gröna blad.

Planteringslåda Cityjungle med olika skydd

Den moderna och eleganta planteringslådan i underhållsfria material är gjord för att odla alla möjliga växter och örter – särskilt klätterväxter som tomater, gurka, klematis, kaprifol och många fler. Planteringslådan kommer med spaljé som växterna kan klänga fast vid så att de kan växa till sin fulla potential. Dessutom kommer det genomsiktliga skyddet att skapa perfekta tillväxtförhållanden på våren, där växterna kan behöva lite mer skydd och värme på natten. Varma dagar eller när du behöver vårda plantorna kan skyddet öppnas framtill med två dragkedjor och rullas upp upptill där du kan fästa framsidan, vilket ger fri tillgång till plantorna. Mitt på sommaren kan du ta av skyddet på nolltid och förvara det till nästa vår. Planteringslådan är gjord av underhållsfria material och tar bara upp ¼ m² – så du kan enkelt ha en även på en liten balkong eller flera på en takträdgård eller på en altan i en trädgård. Här kan du kika på planteringslådan Cityjungle och våra många andra produkter i vårt omfattande sortiment av högkvalitativa produkter för din trädgård, altan, balkong, gård eller takterrass: https://www.dancovershop.com/se/products/odlingslaador.aspx

Share

Recommended Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *